Verkoopstyling

De Groot Styling & Interieuradvies is gespecialiseerd in optimale en aantrekkelijke woningpresentaties. Een goede eerste indruk is heel belangrijk; het bepaalt of potentiële kopers wel of niet uw huis komen bezichtigen. 

Met een minimale investering in verkoopstyling kunt u het maximale uit uw woning halen. We kunnen bijvoorbeeld de meubelopstelling veranderen, we creëren ruimte en u doet de laatste klusjes die misschien nog zijn blijven liggen – en voilà, uw woning ziet er optimaal uit, aantrekkelijk gemaakt voor een breed publiek.

Een investering in verkoopstyling heeft bewezen meer effect dan het verlagen van de verkoopprijs. Een uitgave van minder dan een paar honderd euro aan verkoopstyling levert u uiteindelijk meer resultaat op dan een verlaging van de verkoopprijs; iets dat al snel met duizenden euro’s tegelijkertijd gaat.

CONSULT VERKOOPSTYLING

Speciaal bedoeld als finishing touch voordat uw woning in de verkoop gaat, met als doel uw woning zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor een zo groot mogelijke doelgroep. Tijdens een circa 1 uur durend bezoek lopen we samen door uw woning. U krijgt direct advies over hoe u de sterke kanten van uw woning kunt benadrukken. Voor de minder sterke kanten zoeken we een oplossing. Zowel de binnenkant als de buitenkant worden hierbij meegenomen. U krijgt advies over de afwerking, de meubelopstelling, de verlichting en het gebruik van accessoires. We maken hierbij zo veel mogelijk gebruik van de aanwezige meubels en accessoires. Na afloop ontvangt u een lijst met tips en adviezen en daarna kunt u direct aan de slag. Het consult kan ook ’s avonds en in het weekend plaatsvinden.  

Woning t/m 4 kamers € 110,-
Woning met 5 kamers of meer € 130,-

Inclusief reiskosten binnen een straal van 25 km rond Den Haag-Ypenburg. Exclusief parkeerkosten.

Maatwerk is uiteraard ook mogelijk, neem daarvoor contact met ons op.

Tel: 06-288 13 727

E-mail: info @ degrootvastgoedstyling.nl

K.v.K: 61067997
B.T.W: NL002121417B24