Vastgoedstyling

Voor makelaars, woningbouwverenigingen en projectontwikkelaars heeft De Groot Vastgoedstyling aantrekkelijke voorwaarden voor verkoopstyling en inrichting van leegstaande (model)woningen.

Wat levert het op?
U onderscheidt zich van uw collega’s door:
• optimaal gepresenteerde woningen; een visitekaartje voor uw bedrijf
• snellere verkopen
• minder bezichtigingen per woning door snellere verkoop
• hogere opbrengst van gestylde woningen

De Groot Vastgoedstyling biedt een breed dienstenpakket: verkoopstyling, inrichting leegstaande woningen, gastvrouw open huis, shoppingservice etc.

Verkoopstyling voor makelaars
Wilt u uw opdrachtgevers zo goed mogelijk van dienst zijn?
Wanneer er weinig belangstelling voor een woning is, valt er weinig te onderhandelen. Vastgoedstyliste Edith de Groot is gecertificeerd LNV Vastgoedstyliste en getraind om met een objectieve blik naar de inrichting van een woning te kijken en verbeterpunten aan te geven en/of zelf te restylen. Hierdoor worden de woningen in uw portefeuille beter gepresenteerd en tegen de best haalbare prijs verkocht. Verkoopstyling verdient zich eenvoudig terug en is een financieel veel interessanter dan het verlagen van de vraagprijs. Kortom een win-win situatie!

Meubileren van leegstaande woningen en modelwoningen
Een leegstaande woning is niet bevorderlijk voor een goede verkoop. Het mist sfeer en ruimtebeleving en het vermindert de waarde van de woning. Potentiële kopers kunnen zich moeilijk voorstellen wat de grootte van de woning is, wanneer deze niet is ingericht. Vaak schat men de ruimtes kleiner in. Het loont om de woning tijdelijk te meubileren met kartonnen meubels.

Tarieven
Afhankelijk van de opdracht hanteren wij vaste bedragen per advies of een standaard uurtarief.

Contact:

Bel: 06-288 13 727

E-mail: info @ degrootvastgoedstyling.nl

K.v.K: 61067997
B.T.W: NL002121417B24