Nieuws

————– PERSBERICHT ————–

Van TE KOOP naar VERKOCHT!

U gaat uw huis verkopen? Dat is een belangrijke beslissing, eentje die goed overwogen moet worden – en goed voorbereid. Wie zijn woning wil verkopen zal zich positief moeten
onderscheiden van al die andere te koop staande woningen. Wilt u die ene, enthousiaste koper binnenhalen? Dan moet u niet gaan zitten afwachten – dan moet u in actie komen.

U heeft één kans om een goede indruk te maken.

De Groot Vastgoedstyling kan u hier uitstekend mee helpen. Wij werken samen met huiseigenaren en makelaars om woningen aantrekkelijker te maken voor de verkoop. Onze verkoopstyling zorgt ervoor dat we uw woning met een topuitstraling kunnen presenteren aan mogelijke kopers, die vaak al na een eerste blik op de foto’s beslissen of ze een woning willen bezichtigen. Wij zorgen ervoor dat die eerste indruk meteen een bijzondere indruk is; wij zorgen dat het prachtplaatjes worden.

De koper zal, bij het bekijken van uw huis, natuurlijk ‘door uw inrichting heen’ moeten kijken. Dat lukt niet iedereen: onderzoek toont aan dat negen van de tien mensen daar toch moeite mee hebben. Daarom stylen wij ‘op de koper gericht’. We benadrukken de sterke kanten van uw huis, en voor de minder sterke kanten zoeken we een oplossing. Een eventuele verandering in de meubelopstelling kan ook tot verrassende resultaten leiden. We presenteren uw woning zo aantrekkelijk mogelijk, zodat een grotere doelgroep dat éne droomhuis kan herkennen.

Leegstaande woning
Verkoopstyling is ook het tijdelijk inrichten van leegstaande woningen: deze nodigen nu eenmaal niet uit tot bezichtigen. Doordat de ruimtes leeg zijn is het lastig om de grootte van het huis in te schatten, en het ontbreekt vaak aan kleur en sfeer. Het loont daarom om de woning te meubileren; De Groot Vastgoedstyling biedt budgetvriendelijke mogelijkheden om ook dit probleem op te lossen.

Het lijkt misschien onnodig geld en energie verspillen, om nog eens te gaan investeren in de oude woning. Maar juist het tegendeel is waar. Wij hebben de ervaring dat investeren in de oude woning uiteindelijk meer oplevert dan het verlagen van de vraagprijs. Het verkoopklaar maken van uw huis kost u altijd minder dan een eerste prijsverlaging, en uiteraard hebben wij voor elk budget een advies!

Professioneel advies
Oprichtster van De Groot Vastgoedstyling is Edith de Groot. Zij is gecertificeerd verkoopstyliste en aangesloten bij het Landelijk Netwerk Verkoopstylisten.
Edith: ‘Met een objectieve blik en oog voor detail bekijk ik de woning door de ogen van de potentiële koper en geef ik advies. Het doel is woningverkopers te helpen de woning snel en voor een goede prijs te verkopen. Met minimale middelen en minimale kosten. Ik werk ook ’s avonds en in het weekend, zodat klanten niet speciaal vrij hoeven te nemen.’

Nieuwsgierig geworden?

Voor meer informatie:

Bel: 06-288 13 727

E-mail: info @ degrootvastgoedstyling.nl

K.v.K: 61067997
B.T.W: NL002121417B24